Haarlem, maandag 17 januari 2011
Beste spelers, productieteam en alle overige medewerkers,
Namens de Haarlemse Theatermakers, dank ik jullie allemaal voor de prachtige voorstelling die we samen de afgelopen week in de Toneelschuur gemaakt hebben! Op de nazit van 11 februari gaan we hier nog meer aandacht aan besteden. Toch wil ik graag even één persoon, die niet vaak live in beeld was, apart met naam en toenaam noemen:

Thomas Scholz, onze filmer, filmmonteur, trailer maker, monteren- en hermonteren van teksten en muziek, kortom onze steun en toeverlaat op filmisch gebied. Thomas heeft enorm veel tijd en energie in deze productie gestoken en heeft daarmee voor een groot deel bijgedragen aan ons succes. Daar wilde ik Thomas nu alvast ontzettend voor bedanken!

Ik hoop jullie allemaal op 11 februari a.s. tijdens de nazit nog even te ontmoeten en terug te blikken op de afgelopen periode.

Tot 11 februari !!!

Geoffrey Courchaine


Haarlem, vrijdag 14 januari 2011

LAATSTE NIEUWS!

De kop is er af! Op weg naar de tweede voorstelling. Meer info volgt!

Korting op kaartjes

Op vertoon van het artikel uit het Haarlems Dagblad van donderdag 13 januari, betaalt u € 15 per kaartje. (maximaal 2 kaartjes per persoon) Loes den Hollander zal in ieder geval de première op donderdag 13- en de voorstelling van zaterdagavond 15 januari bijwonen. Niet alleen zal zij aanwezig zijn, ook is er gelegenheid om één van haar boeken aan te schaffen. Bovendien signeert Loes op beide dagen!


Haarlem, 5 december 2010

Achter de schermen bij Dwaalspoor

Klik hier voor de laatste foto’s.


Haarlem, 17 november 2010

Kaarten te koop via www.toneelschuur.nlU kunt via de website van de Toneelschuur kaarten kopen. De eerste avond is donderdag 13 januari om 20.30 uur. Klik hier voor de link.

Heemstede, 19 augustus 2010

“Verrassing!”Loes den Hollander heeft haar nieuwste boek “Vluchtgedrag” gepresenteerd. De presentatie was donderdag 19 augustus bij boekhandel Primera De Pijp in Heemstede.cast
Een selectie van de cast & crew verraste Loes en ze is erg nieuwsgierig naar de repetities van Dwaalspoor.

Loes_den_Hollander
Regisseur Paul Rooyackers verzekerde Loes den Hollander van een spectaculaire voorstelling in januari 2011.

  haarlems dagblad
Haarlems Dagblad, donderdag 23 december 2010dwaalspoor

Het verhaal

Het huwelijk van Rob en Lilian Dijkman lijkt stabiel. Toch is er iets mis. Grandioos mis. Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoeken, als Rob wordt vermoord. Ze blijft achter met tegengestelde gevoelens en met de onbehaaglijk gedachte dat er meer aan de hand is dan ze kan overzien. Ze heeft redenen genoeg om verschillende mensen uit haar omgeving te wantrouwen, zelfs haar eigen zoon. Als er een tweede dode valt, rijst de vraag of de moorden iets met elkaar te maken hebben…

ISBN 978 90 6112 229 6


Haarlem, 18 augustus 2010

whodunit“Whodunit?”Op dinsdag 17 augustus jl. is de eerste repetitie van Dwaalspoor na de grote vakantie begonnen. Regisseur Paul Rooyackers geeft met enthousiasme instructies aan de spelers. Er wordt met muziek getest, dialogen aangescherpt, kostuums gepast en posities worden aangegeven. Opnamedagen voor de video worden geboekt en de spelers vinden hun draai in de thriller. Was het maar alvast 2011!repetitie
Haarlem, 8 april 2010
dwaalspoor

 

Haarlem, 1 april 2010  
dwaalspoorDe TheMa’s staan weer aan het begin van een nieuwe produktie! 

Een super spannende thriller van Loes den Hollander, die dit jaar haar tiende boek op de markt brengt. Het gaat om een theaterstuk met filmische ondersteuning, dus geen musical! We zullen de zang en dans (even) missen maar daar komt een verschrikkelijke acteeruitdaging voor terug. A.s. maandag zal het Haarlems Dagblad een eerste aankondiging doen en daarmee het startsein geven voor deze nieuwe productie. Als je zin hebt om mee te doen, reageer dan z.s.m. via het aanmeldingsformulier op onze website. 

De audities zullen plaatsvinden op maandag- 17, dinsdag- 18 en woensdagavond 19 mei van 19.00 uur tot 22.00 uur in het Montessori College in Aerdenhout, Boekenroodeweg 5.
Heb je maar beperkte tijd, maar vind je het wel erg leuk om toneel te spelen doe dan auditie voor de filmrollen. De repetities beginnen op dinsdagavond 15 juni.
Januari 2011 staan we op de planken met deze spectaculaire thriller. Tot gauw!

Vriendelijke groet, 

Geoffrey Courchaine en Mirjam van Toornburg